Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål om uv-maling, knæklys, svedbåns osv. – klik på spørgsmålene, så “dukker” svarene frem.

Hvor meget uv-maling skal jeg bruge til en person?

Det kommer selvfølgelig an på, om det er til tøjet eller til hovedet/kroppen; men som hovedregel er 10 ml til ansigtet og kroppen rigeligt. Til tøjet kræver en almindelig hvid t-shirts omkring 20-30 ml – men det afhænger naturligvis af, hvor tykt et lag du maler.

 

1-2 personer: 

I skal bruge:

– 1 uv-maling til tøjet (60 ml)

– 1 eller 2 uv-maling til ansigtet/kroppen (12 ml)

 

3-4 personer: 

I skal bruge:

– 2 uv-maling til tøjet (60 ml)

– 3 uv-maling til ansigtet/kroppen (12 ml)

 

5-6 personer: 

I skal bruge:

– 3 uv-maling til tøjet (60 ml)

– 4 eller 5 uv-maling til ansigtet/kroppen (12 ml)

 

7-8 personer: 

I skal bruge:

– 4 uv-maling til tøjet (60 ml)

– 7 uv-maling til ansigtet/kroppen (12 ml)

Kan jeres uv-maling vaskes af igen?

Til tøjet:

Så længe malingen stadig er våd, kan malingen let fjernes ved brug af varmt vand og sæbe. Dog vil malingen ikke være mulig at få af, efter det er tørret ind, da det er waterproof.

 

Til ansigtet/kroppen:

Malingen fjernes let ved hjælp af sæbe og varmt vand.

Er jeres uv-maling allergifremkalende?

Nej, vores maling er på ingen måde allergifremkaldende eller lokalirriterende. Vores maling er EU-godkendt og lever op til kravene om, hvilke stoffer malingen må indeholde.

Hvor lang tid går der før jeg modtager min pakke?

Du modtager din ordre inden for 1 hverdag.

 

Bestil inden kl. 16 alle hverdage – så afsender vi samme dag! Du modtager en mail, når varerne sendes fra vores lager. Du vil derefter modtage en SMS med et Track & Trace-nummer, så du kan følge din pakke undervejs.

 

Vælger du vores standard levering, leveres pakken til dit nærmeste posthus/pakkeboks. For 15 kr. ekstra tilbyder vi levering med omdeling – så leverer Post Danmark til din adresse.

 

En tredje mulighed er at afhente på vores adresse i Højbjerg ved Aarhus. Det koster naturligvis intet.

Kan jeg bestille maling til en hel fest?

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi kan levere i stort set alle mængder – og prisen er naturligvis bedre, desto mere du køber.

Hvilke betalingskort tager I imod?

Vi tager imod Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Elektron, Visa Debit, Mastercard, Mastercard Debit, American Express og JCB. Betalingen foregår via Quickpay, der sikrer en sikker SSL-krypteret betaling.

Hvornår er jeres kundeservice åben?

Vores kundeservice har åben alle hverdage mellem 10-20. Du er altid mere end velkommen til at ringe på tlf. 71 99 80 77 eller skrive en mail til info@uv-maling.dk (som oftest besvarer vi også e-mails uden for vores normale åbningstider). Du kan også som noget nyt skrive direkte til vores live support.

Hvilke lande sender i til?

Vi sender på nuværende tidspunkt kun til Danmark og Norge. Hvis du vil have leveret din(e) vare(r) til et andet land, så kontakt vores kundeservice for nærmere aftale. De kan kontaktes på telefon: 71 99 80 77 eller mail: info@uv-maling.dk.

Kan jeg bruge stofmalingen (60 ml) til ansigtet?

Nej, det kan du desværre ikke. Vores stofmaling er ikke godkendt til brug i ansigtet/på kroppen, idet det kan give irritation. Vores uv-maling til ansigtet/kroppen lever derimod op til EUs krav om tilsætningsstoffer for kosmetik og giver derfor ikke irritation på huden.

Kan jeg bruge ansigtsmalingen (12 ml) til tøjet?

I princippet kan det godt lade sig gøre – vi vil dog ikke anbefale det. Stof “opsuger” en hel del mere maling end ansigtet/kroppen – så med vores uv-maling til ansigtet (10 ml) vil du ikke kunne male ret meget på dit tøj. Derudover er ansigtsmalingen lidt tykkere end stofmalingen, så du kan ske at få problemer med at få det til at sidde fast.

 

Vi anbefaler derfor at købe stofmaling til tøjet og ansigtsmaling til ansigtet/kroppen.

Stadig ikke fundet svar på dit spørgsmål?

Kontakt os endelig! Vores kundeservice har åben alle dage 10-20. Ring på tlf. 71 99 80 77 eller på mail info@uv-maling.dk. Du kan også skrive til vores live-support, som sidder klar til at hjælpe dig.

0