1. Ejeroplysninger

UV-MALING.dk
En del af E-Sales ApS
Ivar Huitfeldts Gade 72 1. th
8200 Aarhus N
Telefon:+45 71 99 80 77
Email: info@uv-maling.dk

 

2. Vi anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Du kan gå ind på http://minecookies.org/cookiehandtering og læse præcis hvordan du sletter vores cookies fra din computer.

 

4. Formål med cookies på vores website:

 

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.
  • Optimere indholdet på vores hjemmeside.
  • Gøre det muligt at bruge nogle af hjemmesidens funktioner.

 

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

 

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:

 

  • Vi benytter os af Google Analytics. Vi videregiver ingen personfølsomme data til Google (herunder navn, adresse, mail, telefonnummer m.v.)
  • Vi benytter os af Tawk.to. Her bruger vi cookies til at kunne skrive med dig og samtidig øge vores kundeservice. Vi videregiver ingen personfølsomme data til tawk.to.

 

6. Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Personoplysninger bruges til at gennemføre et køb på vores hjemmeside i henhold til levering af varerne korrekt, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

 

Opdateret den 30. juni 2016

0