HVEM STÅR BAG UV-Maling?

Bag UV-MALING.dk står to unge iværksættere – rettere sagt Mathias Mosegaard og Henrik Østergaard, der begge har en stor passion inden for iværksætteri; det har resulteret i flere succesfulde samt sjove projekter gennem de seneste mange år.

UV-MALING.dk er en niche-webshop specialiseret i alt inden for tilbehør til rave-fester. Webshoppen åbnede i august 2014, hvor den blev drevet som hobby og kørt hjemme fra privaten. I dag sidder vi i nye kontorlokaler i hjertet af Trøjborg, med vores lager ikke så langt derfra. 

Vi har her på siden samlet et udvalg af det bedste uv-maling m.m. på markedet, som vi nu sælger til Danmarks mange unge.

Tlf. 71 99 80 77

info@uv-maling.dk

Kontakt os

UV-MALING.dk
En del af E-Sales ApS
CVR. nr. 37646024
Ivar Huitfeldts Gade 72 1. th
8200 Aarhus N

info@uv-maling.dk

+45 71 99 80  77

Alle dage fra 10 til 20

(NB: afhentning efter aftale)

Besøg vores showroom i Aarhus

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom/butik i Højbjerg ved Aarhus, hvor du kan se vores store udvalg inden for uv-maling og tilbehør.

 

Ønsker du at spare tid, kan du under checkout vælge “afhentning i Aarhus” – så sørger vi for at din ordre ligger klar, når du kommer. Du kan naturligvis også bare “dukke op” uden at have bestilt på forhånd – det er helt op til dig.

 

Vores showroom finder du på adressen

UV-MALING I/S, Axel Gruhns Vej 10, 8270 Højbjerg

Åbningstider mandag til fredag 11:00-16:00 (eller efter aftale)

0