Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

UV-MALING.dk
En del af E-Sales ApS
CVR. nr. 37646024
Ivar Huitfeldts Gade 72 1. th
8200 Aarhus N

info@uv-maling.dk
+45 71 99 80 77
Etableringsår: 2014

BEMÆRK: Handelsbetingelserne gælder kun forbrugerkøb foretaget direkte på hjemmesiden uv-maling.dk

Betaling/levering

Vi tager imod Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron, Mastercard Debit, American Express og JCB

Bestiller du inden kl. 16 mandag til fredag, afsender vi samme dag. Du vil som ofte modtage dine varer den efterfølgende dag.

Som hovedregel sender vi vores ordrer som pakker med Post Danmark (enten med eller uden omdeling – det vælger du under checkout). Vejer pakken under 100g forbeholder vi os retten til at sende ordren som A-brev, leveret til din postkasse. Sender vi din ordre som brev, vil du modtage en mail herom. Er din ordre sendt som pakke-post, vil du modtage en mail samt en SMS med et track and trace-nummer, så du kan følge din pakke undervejs.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

1.har modtaget din vare

2.får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

3.får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives over mail til retur@uv-maling.dk eller tlf. 71 99 80 77. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (du hæfter dog selv for fragtomkostningerne for returforsendelsen). Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale, medmindre vi på dette tidspunkt ikke  har modtaget varen retur eller modtaget fremlagt dokumentation for, at du har returneret den (dette kan eksempelvis være en indleveringsseddel fra posthuset).

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
UV-MALING.dk
Ivar Huitfeldts Gade 72 1. th
8200 Aarhus N

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af fakturaen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.uv-maling.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
UV-MALING.dk
Ivar Huitfeldts Gade 72 1. th
8200 Aarhus N

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos UV-MALING.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Interessenterne er de eneste med adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.uv-maling.dk er Mathias Mosegaard, som kan kontaktes på mathias@uv-maling.dk.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.uv-maling.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos UV-MALING.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til UV-MALING.dk via e-mail info@uv-maling.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til UV-MALING.dk på mail info@uv-maling.dk eller tlf. 71 99 80 77. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan også benytte dig af Klageløsningen via www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@uv-maling.dk.

Sidst revideret: 30. juni 2016

0
    0
    Indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen