Forskel på uv-maling til tøj (stofmaling) og uv-maling til ansigtet

Vi har grundlæggende 2 forskellige typer uv-maling. Den første udgave er til brug på tøj – fx en hvid t-shirt. Denne maling kommer i en bøtte på 60 ml og rækker til ca én t-shirt afhængig af forbrug – men det er self. altid sjovere at kombinere forskellige farver.

 

Malingen er lidt tyndere end kropsmalingen – det gør at den lettere at arbejde med, når t-shirten skal males. Malingen er permanent – det vil sige, at når først malingen er tør (hvilket tager ca 6 timer), smitter den ikke af – men du vil ligeledes heller ikke kunne fjerne malingen igen. Du skal derfor være sikker på at bruge noget tøj, du vil “ofre” til ravefesten. Alternativt sælger vi helt hvide t-shirts – de kan med fordel bruges til uv-maling, hvis du ikke lige selv står med en t-shirt tilovers. Vores t-shirts er 100 % bomuld – så de kan faktisk også bruges til hverdag, da de er behagelige at have.

 

Vores anden type uv-maling er krops-/ansigtsmaling. Dette er en tyk maling, der er voksbaseret. Da den er voksbaseret, er den let at bruge på hud, da den “klæber” hurtigt – den er tør efter et par minutter. Malingen opløses ved lidt sæbevand – så du kan hurtigt få den af igen. Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme at nævne, at den – modsat andre malinger på markedet – lever op til EUs krav for kosmetik.

 0