Hvordan skal jeg male min t-shirt med uv-maling?

Hvordan skal jeg male min t-shirt med uv-maling?

Det er altid svært at vælge, hvordan man helt præcist ønsker at male sin t-shirt med uv-maling til ravefesten. Skal jeg skrive noget tekst, eller er det bedre bare at male? Det er nogle af de spørgsmål, man ofte stiller sig selv.

Vi er glade for, at Hanah Maria har villet lave en inspirationsvideo, vi kan dele med jer. Hannah går på efterskole, hvor de til en af festerne havde valgt ravefest / uv som tema. I den forbindelse stod Hannah og skulle male en t-shirt.

Hannah har bl.a. klippet i t-shirteten – på den måde har hun fået en form for “kjole”. Derudover kombinerede hun tekst med motiver – og fik (efter vores mening) et super resultat. Se selv videon – måske du kan få lidt inspiration til din kommende uv-fest/ravefest.

No Comments

Post A Comment

0
    0
    Indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen